Foto 1/6
Foto 2/6
Foto 3/6
Foto 4/6
Foto 5/6
Foto 6/6

Omschrijving

Residentie Alimaré App 2.1 met Zuidgericht terras

Kleinschalige Residentie "Alimaré" gelegen in het centrum van Oostkamp. Bestaande uit 5 woonéénheden met 2 of 3 slaapkamers.

Het appartement 2.1 heeft een woonoppervlakte van 107 m2 en beschikt over een bijhorend terras van 5 m2 aansluitend aan de keuken. De geslaagde combinatie van enorme lichtrijkheid met een open woonconcept vormen een SOLIDE WOONCOMFORT.

Tevens is er op het gelijkvloers nog een extra berging toegewezen. Daarnaast is een overdekte fietsstalling voorzien en bestaat de mogelijkheid tot aankoop van een private staanplaats.

VISUEEL ATTRACTIEF woongeheel met een sterk doorgedreven zin voor hoogwaardige afwerking en energiezuinigheid. Kortom, uw toekomst!

Contacteer Omhil-Immo of www.omhil-immo.be voor méér info (planinzage, overlopen lastenboek,...). Wij maken graag vrijblijvend een afspraak op kantoor of bij uw thuis voor verdere toelichting hieromtrent.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]