Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

75 Exclusieve assistentieflats op toplocatie in OOSTENDE!

RESIDENTIE RIALTO

Het exclusieve project met erkende assistentiewoningen bevindt zich in het hartje van de koningin der badsteden, Oostende. Ook hier bieden we assistentiewoningen aan die de perfecte samensmelting zijn van een kwaliteitsvol afgewerkt en volwaardig appartement met de dienstenverlening en voorzieningen van een hotel. Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het centrum van Oostende, op de voormalige locatie van de Cinema Rialto aan de Langestraat, Christinastraat, Kleine Weststraat en de Hertstraat.

ZORGELOOS GENIETEN VAN JE OUDE DAG?

U bent op zoek naar rust, gemak & privacy en dit gecombineerd in een heerlijk kader met diverse wellness-faciliteiten? Zoek dan niet verder! Dit uniek en stijlvol woonconcept heeft alles in huis om jouw oude dag zo comfortabel mogelijk te maken. De assistentieflats staan garant voor comfort, kwaliteit en privacy in een aangename sociale en groene omgeving voor de actieve nieuwe senior! Dit stijlvol woonconcept bestaat uit fantastisch uitgeruste serviceflats van ca 52m² tot ca 125m² en is uniek in zijn soort.

INVESTEER IN ASSISTENTIEFLATS!

Door de steeds toenemende vergrijzing en de nood aan een kwalitatieve, maar betaalbare woonvorm voor de actieve 65-plusser(s) blijft de vraag groter dan het aanbod. Dit is m.a.w. een top investering op een top locatie met een riant huurrendement!

Overtuigd? Contacteer OMHIL-IMMO voor méér info en planinzage.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]