Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

74 Exclusieve assistentieflats op toplocatie in het mooie VICHTE!

Residentie Kasselrij

Op de oude Bekaertsite, vlak bij Vichteplaats, zal residentie Kasselrij gebouwd worden. Deze oase van comfort en rust is de ideale uitvalsbasis voor de actieve senior. Naast de voorziene diensten van het project zelf, liggen alle winkels, openbaar vervoer en horeca op een boogscheut van de residentie. Bovendien beschikt elke flat over veel lichtinval en een terras!

ZORGELOOS GENIETEN VAN JE OUDE DAG?

U bent op zoek naar rust, gemak & privacy en dit gecombineerd in een heerlijk kader met diverse wellness-faciliteiten? Zoek dan niet verder! Dit uniek en stijlvol woonconcept heeft alles in huis om jouw oude dag zo comfortabel mogelijk te maken. De assistentieflats staan garant voor comfort, kwaliteit en privacy in een aangename sociale en groene omgeving voor de actieve nieuwe senior! Dit stijlvol woonconcept bestaat uit fantastisch uitgeruste serviceflats van ca 54m² tot ca 86m² en is uniek in zijn soort.

INVESTEER IN ASSISTENTIEFLATS!

Door de steeds toenemende vergrijzing en de nood aan een kwalitatieve, maar betaalbare woonvorm voor de actieve 65-plusser(s) blijft de vraag groter dan het aanbod. Dit is m.a.w. een top investering op een top locatie met een riant huurrendement!

Overtuigd? Contacteer OMHIL-IMMO voor méér info en planinzage.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]