Foto 1/3
Foto 2/3
Foto 3/3

Omschrijving

68 Exclusieve assistentieflats met terras te ZWEVEGEM

RESIDENTIE VIJVERHOF

Op de hoek van de Avelgemstraat en Bellegemstraat zal residentie VIJVERHOF gerealiseerd worden. Tevens is er een fitness, welness, ruimte voor kapster, kiné, schoonheidsspecialiste en een restaurant met 2 terrassen voorzien! De mooie gemeenschappelijke tuin wordt voorzien van een vijver. De appartementen hebben een oppervlakte tussen 56m² en 94m². Bovendien beschikt elke flat over veel lichtinval en een terras! Prijzen schommelen tussen 250 000 euro en 350 000 euro. De oplevering is dan voorzien uiterlijk in november 2017.

ZORGELOOS GENIETEN VAN JE OUDE DAG?

U bent op zoek naar rust, gemak & privacy en dit gecombineerd in een heerlijk kader met diverse wellness-faciliteiten? Zoek dan niet verder! Dit uniek en stijlvol woonconcept heeft alles in huis om jouw oude dag zo comfortabel mogelijk te maken. De assistentieflats staan garant voor comfort, kwaliteit en privacy in een aangename sociale en groene omgeving voor de actieve nieuwe senior!

INVESTEER IN ASSISTENTIEFLATS!

Door de steeds toenemende vergrijzing en de nood aan een kwalitatieve, maar betaalbare woonvorm voor de actieve 65-plusser(s) blijft de vraag groter dan het aanbod. Dit is m.a.w. een top investering op een top locatie met een riant huurrendement!

Overtuigd? Contacteer OMHIL-IMMO voor méér info en planinzage.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]