Foto 1/8
Foto 2/8
Foto 3/8
Foto 4/8
Foto 5/8
Foto 6/8
Foto 7/8
Foto 8/8

Omschrijving

Residentie Mon Rêve centrum Oostkamp

Kleinschalige Residentie "Mon Rêve" gelegen in het centrum van Oostkamp. Bestaande uit 4 woonéénheden met elk 2 slaapkamers.

De geslaagde combinatie van enorme lichtrijkheid met een open woonconcept vormen een SOLIDE WOONCOMFORT. Het gelijkvloersappartement beschikt over een bijhorende private tuin. De appartementen gelegen op de verdiepingen beschikken aansluitend aan hun keuken over terrassen met privacy.

Tevens is er gemeenschappelijke fietsstalling voorzien en bestaat de mogelijkheid tot aankoop van een garage/private staanplaats.

VISUEEL ATTRACTIEF woongeheel met een sterk doorgedreven zin voor hoogwaardige afwerking en energiezuinigheid. Kortom, uw toekomst!

Contacteer Omhil-Immo of www.omhil-immo.be voor méér info (planinzage, overlopen lastenboek,...). Wij maken graag vrijblijvend een afspraak op kantoor of bij uw thuis voor verdere toelichting hieromtrent.


Algemene informatie

: Brugsestraat 108
8020 Oostkamp
:
Units: 4

Overzicht

Model Type Verdiep Slaapkamers Terras Woonopp Prijs
App 0.01 Gelijkvloers - 0 2 - 112 m² Verkocht
App 2.01 - 2 2 - 101 m² Verkocht
App 3.01 - 3 2 - 101 m² Verkocht
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]