Foto 1/3
Foto 2/3
Foto 3/3

Omschrijving

Perceel bouwgrond lot 1 gesloten bebouwing Denderleeuw

Perceel bouwgrond (Lot 1) gelegen aan de Kouterbaan 51 te Denderleeuw, geschikt voor gesloten bebouwing met een oppervlakte van 4a 01ca.

De woning wordt voorzien op de rooilijn en heeft een bouwdiepte van 15 meter voor het gelijkvloers en een bouwdiepte van 12 meter op de eerste verdieping.

De dakverdieping wordt beperkt tot het schuine dak.

Het verkavelingsplan en de voorschriften stellen:

- inplanting op de rooilijn;
- bouwdiepte: 15m gelijkvloers inclusief uitbouw (+0), 12m verdieping (+1), dakverdieping onder het schuin dak (zie profielplannen lot 1 en 2);
- gevelbreedte: 7m (straatkant) - 8m (tuinzijde);
- kroonlijsthoogte, nokhoogte en dakhelling van Kouterbaan 53 moeten gevolgd worden;
- verhardingen: 40m² voor tuinpaden en terrassen - max. 30m² watervast - maximum 50% verharding van de tuinzone
- bergplaats/tuinhuis: maximum 40m² - maximale hoogte van 3,50m - op 1m van de zijdelingse perceelsgrenzen en op 3m van de achterste perceelgrens.

Bij dit lot dient 1 inpandige garage voorzien te worden om de parkeerdruk op eigen perceel op te vangen, ook een fietsenstalling/berging is verplicht per lot.

Doordat er 7 meter gevelbreedte beschikbaar is, kan een inpandige garage voorzien worden.

Verkoop via biedsysteem. Contacteer Omhil-Immo of www.omhil-immo.be voor meer info als sterk vertrouwde partner met dit systeem.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]