Foto 1/2
Foto 2/2

Omschrijving

Bouwgrond lot 34 woonproject De Vloei

Ruim perceel bouwgrond (Lot 34) gelegen langsheen de Zonnebeekseweg in Ieper op een zichtlocatie aan de poort van “De Vloei”, een prestigieus woonproject (https://devloei.be/web/).

De grond kan ontwikkeld worden met als hoofdbestemming:
- kantoren en werkruimtes voor de levering van diensten
- kleinhandel
- het atelier van een kunstenaar
- horeca
- wonen

Of een combinatie van deze functies, voor zover zij complementair zijn aan de woonwijk en de ligging aan de Zonnebeekseweg, en een duidelijke meerwaarde bieden voor de wijk, zie stedenbouwkundige voorschriften en zone 10: functie op buurtniveau.

Een ondergeschikt gedeelte van het gebouw kan tevens aangewend worden voor de collectieve voorziening van energie, en daartoe de nodige technische ruimte en opslagruimte bevatten.

Als bijkomende randvoorwaarde geldt dat de beschikbare parkeerrumte in de omgeving voldoende dient te zijn om de verwachte parkeernood van deze functie op te vangen.

Voor het kopgebouw wordt een ander functie dan wonen op het gelijkvloers beoogd. Daarboven kunnen één of meerdere woningen ingepast worden.

Het mengen van wonen en werken wordt in die zin aangemoedigd.

Perceelbreedte:
ca 29,04 m aan de Zonnebeekseweg
ca 39,42 aan de Faunastraat

Verkoop via biedsysteem. Contacteer Omhil-Immo of www.omhil-immo.be voor meer info als sterk vertrouwde partner met dit systeem.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]